Autor: Tööstusuudised.ee • 26. veebruar 2024

Maismaa- ja meretuulepargid saavad erineva kohtlemise

Valitsuse plaan anda hinnagarantii eraldi maismaa- ja meretuuleparkidele on tekitanud vastakaid arvamusi. Opositsioon süüdistab valitsust meretuuleparkide doteerimises ja sellega maksumaksjate rahakoti tühjendamisest, tuulenergeetikute ühendus näeb selles aga kasu tööstustele, majapidamistele ja kogu ühiskonnale ning odava energiahinna tagajat.
Nystedi meretuulepark Taanis.
Foto: Liis Treimann

Oma vastuseisu meretuuleparkide rajamisele väljendas Keskerakonda kuuluv Riigikogu majanduskomisjoni aseesimees Lauri Laats.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077