Autorid: Tööstusuudised.ee , Marge Ugezene • 7. veebruar 2024

Maksuvõlglaste TOP: tabelis 32 tööstusettevõtet

Kuigi tööstusvaldkonnas on probleemid suured, jõudis 130 suurema maksuvõlglase sekka vaid 32 tööstusvaldkonna ettevõtet.
Võlgadel on halb komme ajas kasvada.
Foto: Pixabay

Äripäev kirjutab, et Tartumaal tegutseval metallitöötlusfirmal AT Metalli Grupp tekkis eelmise aasta lõpus 23 000eurone maksuvõlg. Firma omanik Aare Tamm kinnitas, et võlg saab makstud. „Eelmisel aastal võrreldes üle-eelmisega kukkus käive 35 protsenti,“ kurtis Tamm.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077