Autor: Priit Lind • 9. veebruar 2024

Priit Lind: ma ei jaga optimismi, et majanduses lähikuudel paremaks läheb

Ma ei jaga arvamust nendega, kes näevad juba praegu või poole aasta perspektiivis majanduskasvu, kirjutab Eesti Masinatööstuse Liidu nõukogu liige ja BLRT Masinaehituse juhatuse esimees Priit Lind värskes Äripäeva Infopanga masina- ja metallitööstuse kvartaliraportis.
Priit Lind
Foto: Erakogu

Ma ei jaga arvamust nendega, kes näevad juba hetkel või poole aasta perspektiivis majanduskasvu. Mina nimetaksin seda aastat tootmisettevõtetele „ellujäämiskursuseks“, sest majanduslangus minu nägemuses süveneb ja paljud ettevõtted võivad lõpetada selle aasta negatiivse tulemusega. Aeg näitab, kui paljud on eelnevatest perioodidest „rasva“ kogunud ja selle välja kannatavad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077