Autor: Toomas Kelt • 5. veebruar 2024

Raute sõlmis hoolduslepingu Eesti vineeritootjaga

Soome puidutööstustele spetsialiseerunud tehnoloogiaettevõte ja masinatootja Raute Corporation sõlmis Pärnus tegutseva vineeritootjaga Paged Eesti ettevõtte masinapargi täieliku hoolduslepingu, mille alusel liiguvad Raute koosseisu ka üheksateist tehase hooldustehnikut.
Pildil vasakult: Raute personalijuht Tarja Moilanen, teenuste spetsialist Jari Valius, teenuste valdkonnajuht Miika Siekkinen, Paged Eesti tegevjuht Arkadiusz Swider ja Raute teenuste asepresident Kurt Bossuyt.
Foto: Raute Estonia

Poole Paged kontserni kuuluv Paged Eesti on Raute esimene uueldaase lepinguga koostööpartnes. Raute teenuste valdkonna juht Kurt Bossuyt ütles pressiteates, et leping süvendab veelgi Raute koostööd hinnatud klientidega. „Selle lepingu sõlmimine näitab meie suutlikkust tagada klientidele kõik tehaste olelusringi teenused. Kõik jõupingutused on suunatud meie ühise eesmärgi saavutamisele, milleks on tehaste tootmisefektiivsuse tõstmine,“ ütles Bossuyt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077