Autor: Tööstusuudised.ee • 18. detsember 2023

Unilever jagab jäätisetootjatega tehnoloogiat, mis võimaldab tõsta külmutusseadmete temperatuuri

Inglise-Hollandi toiduainete ja kodukeemia gigant Unilever teatas, et annab jäätisetööstusele tasuta mitteeksklusiivse litsentsi 12 patendi jaoks, mis aitab jäätisetööstusel hoida oma tooteid stabiilsena ka külmutusseadme soojemal temperatuuril,
Unileveri tooted on jõudnud poodidesse üle maailma.
Foto: Unilever

Ettevõte loodab, et neid patente teiste jäätisetootjatega jagades suudab tööstus liikuda kogu maailmas energiatõhusamate sügavkülmkappide kasutuselevõtu poole. Unileveri patenteeritud tehnoloogia lubab jäätist hoida -12 kraadi juures, mitte praeguse standardi -18 kraadi juures.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077