Autor: Delovõje Vedomosti • 29. november 2023

Eesti värvitootja lahkus Venemaalt

Eesti värvitootja Eskaro lahkus koos Rootsi Eskaro Group ABga Venemaa ettevõtte omanikeringist.
Pilt Eskaro laost on ajaloolise väärtusega, selle tegemisest on juba 18 aastat.
Foto: Andras Kralla

Delovõje Vedomosti kirjutab Venemaa lehele Delovoi Peterburgile toetudes, et neid kahte ettevõtet 23. novembrist enam Eskaro Chemical ASi omanike seas pole. Uueks omanikuks sai Venemaa firma, mis tekkis selle aasta septembris, kannab samuti nime Eskaro ja kuulub sealsele tööstusparkide omanikule Aleksandr Podsekinile.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077