Autor: Tööstusuudised.ee • 21. november 2023

Aasta lõpuks valmivad N.R. Energy 15 miljonit eurot maksvad uued katlamajad

Eesti üks suurimaid regionaalseid soojatootjaid N.R. Energy investeeris kokku üle 15 miljoni euro nelja uue katlamaja ehitamiseks. Hakkepuidust soojusenergiat tootvad kaasaegseima tehnoloogiaga katlamajad hakkavad Klooga, Märja, Orgita ja Loksa elanikele toasooja pakkuma juba selle aasta lõpus.
Loksa katlamaja ehitus.
Foto: Mihkel Notta/N.R.Energy

„Uued katlamajad tagavad kohalikele elanikele soojusenergia tarnekindluse, efektiivsema soojatootmise ja puhtama õhu, lähiümbruse ettevõtetel tekib aga võimalus varustada neid hakkepuiduga,“ ütles N.R Energy juhatuse liige Nikolai Reisman. Reisman lisas, et kuigi koroona-viirusest ja sõjast tingitud tarneraskused on kergitanud ehituse hinda ning toonud kaasa ajalisi viivitusi, liigub ehitus hetkel hoogsalt edasi ja uued katlamajad hakkavad kohalikke elanikke toasoojaga varustama juba sel aastal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077