Autor: Toomas Kollamaa • 19. oktoober 2023

Kuusakoski: metalliturul on vastuolulised sõnumid

Värviliste metallide turul oodatakse tuleval aastal suurt ülepakkumist, sama toimub tearaseurul, kirjutab Kuusakoski juhatuse liige Toomas Kollamaa metallituru ülevaates. Samas ei saa selles prognoosis lõplikult kindel olla – on ka näiteks vase defitsiidi eest hoiatajaid.
Vase hind on viimse kuuga Kuusakoski kokkuostuplatsidel kasvanud mõne protsendi võtta.
Foto: Pixabay

Vase hind on alati olnud majandusolukorra baromeeter. Kuid ajad on kummalised ja ega keegi enam liiga täpselt teagi, kui hästi vase hinna käitumine tänapäeval turu kindlustunnet peegeldab. Igatahes on vask kuuga kerkinud protsendi ja aasta lõikes kahe protsendi võrra.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077