Autor: Tööstusuudised.ee • 17. oktoober 2023

Ministeeriumite ühishoones avati näitust aasta parimatest puitehitistest

Ministeeriumite ühishoone fuajees avatud näitusel Aasta Puitehitis 2022 on stendidel näha fotod eelmise aasta silmapaistvamatest puidust hoonetest, millega tutvustatakse puidu kasutamise võimalusi tulevikuarhitektuuris.
Kliimaministeeriumi ehituse ja elukeskkonna osakonna juhataja Kaja Pae, EMPLi juhatuse esimees Jaano Haidla ja Kliimaministeeriumi metsaosakonna juhataja Meelis Seedre näituse avamisel.
Foto: Erakogu

Kliimaministeeriumi ehituse ja elukeskkonna osakonna juhataja Kaja Pae sõnul esindab Aasta Puitehitis 2022 paljusid ilusaid puidu kasutusviise arhitektuuris ja panustab sellisena Eesti puitehituse edendamisse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077