Autor: Logistikauudised.ee • 16. oktoober 2023

Skeleton kaasas üle 100 miljoni maailmafirmadelt ja kohalikult suurärimehelt

Superkondensaatorite ja energiasalvestiste tootja Skeleton Technologies kaasas suurtelt nimedelt 108 miljonit eurot.
Skeletoni asutaja ja tegevjuht Taavi Madibergi sõnul on investeeringu saamine ühelt Euroopa suurimalt tehnoloogiaettevõttelt oluline verstapost.
Foto: Liis Treimann

Globaalne energiasalvestite liider Skeleton Technologies teatas 108 miljoni euro suuruse rahastusvooru lõpuleviimisest. Investorite seas on suured nimed nagu Siemens Financial Services (SFS) ja Marubeni Corporation. Kaasatud raha abil kiirendab Skeleton järgmise põlvkonna toodete väljatöötamist ning finantseerib superkondensaatorite ja kõrgvõimsusega superaku (SuperBattery) tootmise laiendamist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077