Autor: Tööstusuudised.ee • 16. oktoober 2023

Septembris langes töösuhete arv pea kõigis töötleva tööstuse harudes

Statistikaameti tööturu kiirstatistika värsked andmed näitavad, et septembris vähenes Eestis kehtivate töösuhete arv võrreldes nii augustiga kui eelmise aasta sama ajaga. Langus on hoogu juurde saanud ka töötlevas tööstuses, kus töösuhete arvu vähenemist on näha pea kõigis sektori harudes.
Suurim langus on toimunud just puidusektoris.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti andmetest nähtub, et kõige suurem langus on toimunud puidusektoris - eelmise aasta septembriga võrreldes oli seal langenud töösuhete arv üle 1800, samuti oli rohkem kui 600 võrra languses mööblitootmine ja mittemetalsetest mineraalidest toodete tootmine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077