Autor: Tööstusuudised.ee • 18. september 2023

GALERII | Tööstuse klubi ventilatsioonitootja ETS NORDi tehases

15. septembril toimus ventilatsioonilahenduste tootja ETS NORDi tehases Tööstusuudiste korraldatud miniseminar "Tööstuse klubi", kus oli fookuses ettevõtte senine digitaliseerimis- ja jätkusuutlikkuse teekond. Et sündmus osutus väga populaarseks, toimus üritus juba teist korda.
Pärast ettekandeid toimusid ka tehasetuurid kahes grupis.
Foto: Tööstusuudised.ee

25 osalejat kokku toonud "Tööstuse klubis" räägiti sellest, kuidas tänavu ka aasta tehase tiitli võitnud ETS NORD oma tootmist digitaliseerinud on. Täpsemalt oli juttu sellest, mis juhtub tellimusega, kui see müügitorust edasi tootmisesse liigub. Ettevõtte digitaliseerimise köögipoolt avas äriprotsesside juht Amor Sinivee.

Lisaks oli fookuses ka ettevõtte jätkusuutlikkuse teekond ja senised kogemused. Juttu oli sellest, kuidas ettevõte rohetrendiga kaasa liigub ja kuidas on üles ehitatud ettevõtte jätkusuutlikkuse süsteem. Teemadena puudutati näiteks EPD arvutamist, uute oludega kohanemist, välispartnerite ootusi, aga ka seadusandlust, millega ettevõtetel tuleb edaspidi arvestada. Jätkusuutlikkusest kõneles ettevõtte nõukogu liige ja jätkusuutlikkuse juht Küllike Lilienberg.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077