Autor: Äripäev • 14. september 2023

Eesti metsa- ja puidutööstuse liit sai uue juhatuse esimehe Graanul Investist

Eesti metsa- ja puidutööstuse liidu uueks juhatuse esimeheks valiti Graanul Invest ASi juhatuse liige Jaano Haidla.
Uus metsa- ja puidutööstuse liidu juhatuse esimees Jaano Haidla (fotol) võttis ameti üle Margus Kohavalt.
Foto: Jake Farra

Uus esimees on oma tööelu jooksul toimetanud puidusektori erinevates ahelates, omades kogemust nii mööbli-, sae-, vineeri- kui graanulitööstustes. Haidla sõnul on liidu olulisim eesmärk tagada, et iga metsast võetud puu looks parimal viisil väärtust inimestele ja keskkonnale.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077