Autor: Tööstusuudised.ee • 1. september 2023

Maag grupi lihatootmist hakkab juhtima Silver Kaur

Septembrist koonduvad kõik Maag grupile kuuluvad lihatootmise ja -töötlemise üksused sh Rakvere lihakombinaat, Tallegg, Rannarootsi lihatööstus jt ühise ettevõtte Maag Food OÜ alla, mida hakkab juhtima Silver Kaur.
Maag grupi lihatööstuste juht Silver Kaur.
Foto: Sven Tupits/Maag Grupp

„Maag grupi eesmärk on lähiaastatel kasvatada kodumaist lihatööstust ja -tootmist ning saavutada senisest oluliselt toekam positsioon eksportturgudel Balti- ja Põhjamaades, aga ka mujal Euroopas,“ sõnas Maag grupi nõukogu esimees Roland Lepp. „Silver Kaur kontserni lihaettevõtete eesotsas on tugev valik, kelle juhtimisel sellesse toidutootjate kõrgliigasse jõuda. Silveril on toidutootmises selja taga enam kui 25-aastane kogemustpagas, tal on selge arusaamine Balti- ja Põhjamaade lihaturust, samuti Maag kontserni eesmärkidest. Muuhulgas on ta 7 aastat juhtinud Maag gruppi ja sama kaua Rannarootsi lihatööstust, mis on tema käe all kasvanud Eesti üheks suuremaks lihatootjaks ning on oma tulemustelt juba aastaid väga edukas ettevõte.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077