Autor: Toomas Kelt • 21. juuni 2023

RMK endine juht liigub puitkiudplaadi tootja nõukokku

Balti börsi lisanimekirjas noteeritud puitkiudplaadi tootja Nordic Fibreboard teatas börsile, et nende nõukogu liikmeks saab RMK endine juht Aigar Kallas.
Pikalt RMKd juhtinud AIgar Kallas asub tööle börsiettevõtte nõukogus.
Foto: Jarek Jõepera/RMK

Kallas vahetab ettevõtte nõukogus välja Trond Brekke, kes teatas eilsel nõukogu istungil oma tagasiastumisest nõukogu liikme kohalt. 13. juuliks kokku kutsutud aktsionäride erakorralisel üldkoosolekul on kavas Kallas kinnitada ametisse viieks aastaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077