Autor: Tööstusuudised.ee • 11. september 2023

Tehase juhtide palgaraport | Keskmine palk tõusis 2023. aasta 2. kvartalis 10%

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel tööstussektori tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta 2. kvartalis maakondade lõikes.
Kõrgeim palk on endiselt Pärnumaa tehasejuhtidel.
Foto: Pixabay

Palgaandmetest selgub, et kõige suuremat keskmist palka teenivad endiselt tehase juhid Pärnu maakonnas, kus keskmine palk ületas 5000 euro piiri. Lisaks on välja toodud tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad Harju maakonnas, Ida-Viru maakonnas ja Tartu maakonnas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077