Autor: Tööstusuudised.ee • 7. juuni 2023

Wolf Groupiga liitus hunt Suzy

Ehitusmaterjalide tootja Wolf Groupi uus tiimiliige on emane hunt Suzy. Suzy kannab alates mai lõpust GPS-jälgimisseadet, millelt kogutud andmed on Keskkonnaagentuuri suurkiskjate seirajatele abiks huntide käitumise, elupaikade, toitumise ja liikumistrajektooride uurimisel.
Susi Suzy hakkab kandma Wolf Groupi poolt Keskkonnagentuurile kingitud GPS-saatjat. Ikka selleks, et me huntide elust paremini aru saaksime.
Foto: Keskkonnaagentuur

Aasta tagasi kinkis Wolf Group OÜ Keskkonnaagentuurile GPS-saatja, et toetada elusloodusosakonna eksperte huntide telemeetrilisel jälgimisel. Keskkonnaagentuuri direktor Taimar Ala sõnas toona, et tegemist on hea näitega avaliku- ja erasektori koostööst. „On rõõm näha, et ettevõtted on julged pakkuma välja uudseid ideid, kuidas vastastikku üksteise tegemisi võimendada, “ sõnas Ala. Wolf Groupi poolt oli projekti algataja ja vedaja personalidirektor Anu Ind.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077