Autor: Tööstusuudised.ee • 2. juuni 2023

Eesti 200 vahetab välja keskkonnakomisjoni esimehe

Eesti 200 asendab Riigikogu keskkonnakomisjoni esimehe kohal Tarmo Tamme Züleyxa Izmailovaga, teatab erakond.
Züleyxa Izmailova on endine Roheliste erakonna juht. Pildil 2021. aasta suvel Roheliste korraldatud meeleavaldus Riigikogu ees, millega kutsuti saadikuid hääletama puidu põletamise ja SMI-andmete salastamise vastu,
Foto: Liis Treimann

"Kliimaseaduse valguses on tarvis, et keskkonnakomisjoni esimees saaks täielikult pühenduda seadusloomele ja huvigruppide kaasamisele, kus on esindatud nii puidutööstusvaldkond kui ka vabatahtlik keskkonnakaitse," sõnas Eesti 200 Riigikogu fraktsiooni esimees Marek Reinaas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077