Autor: Harro Puusild • 24. mai 2023

Seadmemüüjad: näha on investeeringute edasilükkamist ja samas ka huvi kasvu

Huvi seadmete soetamise vastu näib olevat leige ja paljud investeerimisprojektid lükatakse edasi, kuid mõnes kohas näha investeeringute ja huvi kasvu, hindavad Tööstusuudistega rääkinud seadmemüüjad Duroc Machine Tool, Venten ja HOOB.
Vasakult: Rain Kala (Duroc Machine Tool), Priit Raid (HOOB) ja Toomas Tammer (Venten).
Foto: Erakogu

Metallitööstuses on seadmete soetamise aktiivsus selgelt kahanenud, samas on huvi suuremate ja keerukamate masinate vastu tõusnud, ütles treimis- ja töötluskeskusi pakkuva Duroc Machine Tool OÜ juht Rain Kala Tööstusuudistele saadetud kommentaaris.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077