Autor: Alder Harkmann • 23. mai 2023

KASULIK: 46 küsimust-vastust pakendiaruande esitamise kohta!

Kas pakendiaruande esitab maaletooja või edasimüüja? Millised pakendiliigid tuleb aruandesse lisada? Eesti Pakendiringluse juhatuse liige Alder Harkmann jagab selgitusi ja vastab lugejaküsimustele, mis on seoses uue pakendiaruande esitamise kohustusega tekkinud.
Millist pakendid deklareerida?
Foto: Pixabay

Äripäeva teemaveeb kaubandus.ee vahendas 63 ettevõtete juhtide küsimust, et pakendiseadusega tulnud muudatuses selgust saada. Tööstusuudised.ee toob ka osa sellest oma lugejani.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077