Autor: Tööstusuudised.ee • 15. mai 2023

Eestlaste rajatud lasteaiahoone Ukrainas sai valmis

Eile andis moodulmajatootja Harmet Ukraina põhjaosas asuva Ovrutši lasteaia ehitusobjekti üle Eesti Rahvusvahelise Arengukoostöö Keskusele, kes jätkab lasteaia sisustamisega. Hoonete ehitus, sh kõigi moodulite tarnimine Eestist ja pommivarjendi rajamine kohapeal, teostati kõigest 170 päevaga.
Hermeti tegevjuht Alo Tamm sõnas, et see oli esimene kord panna moodulmaja püsti aktiivse sõjategevusega riigis.
Foto: Eesti Puitmajaliit

„Ovrutši lasteaia ehitamisega oleme suutnud tõestada nii endale kui ka teistele, et offsite lahendusi kasutades on võimalik Ukraina ülesehitusse panustada juba täna, kui riik on veel aktiivselt sõjas,“ märkis Eesti Puitmajaliidu tegevjuht Annika Kadaja. „Tegemist on suurepärase näitega Eesti erasektori, riigi ja sihtriigi koostööst. Seejuures on kõigil olnud selge eesmärk silme ees, et Ukraina inimesed vajavad juba täna inimlikke elukeskkonnatingimusi.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077