Autor: Tööstusuudised.ee • 9. mai 2023

Keemiatööstuse liit valis uue juhatuse. Tegevjuhina jätkab Hallar Meybaum

Eesti Keemiatööstuse Liit (EKTL) valis 5. mail toimunud korralisel üldkoosolekul uue juhatuse ja juhatuse esimehe, kelleks sai VKG juht Ahti Asmann. Liidu tegevdirektorina jätkab Hallar Meybaum.
Uueks juhatuse esimeheks valisid organisatsiooni liikmed Ahti Asmanni, kes juhib Viru Keemia Gruppi.
Foto: Andras Kralla

EKTL-i juhatuse liikmetena jätkavad Raivo Vasnu (NPM Silmet), Peeter Tohver (WolfGroup), Liina Kikas (Estko), Hannes Reinula (EastmanSpecialties), Andres Oltjer (Chemi-Pharm) ja Heivo Viinalass (Telko Estonia), teatas liit. Uuteks juhatuse liikmeteks valiti Oliver Järvik TalTech-st, Elena Past Akzo Nobel Baltics-ist, Raine Pajo Eesti Energiast ja Ahti Asmann Viru Keemia Grupist. Uueks juhatuse esimeheks valisid organisatsiooni liikmed Ahti Asmanni, kes juhib Viru Keemia Gruppi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077