Autor: Eveliis Vaaks • 9. mai 2023

Saaremaa kalafirma külmutab äri

Kala töötlemise ja säilitamisega tegelev Saaremaa ettevõte VRHL teavitas hiljuti Töötukassat firma likvideerimisest ning kaheksa inimese koondamisest.
Üks kalaäri sulges uksed.
Foto: Andras Kralla

Ettevõtte juhi Mihkel Undresti sõnul soovis ta ettevõttega lõpparve teha omadel tingimustel ning mitte jääda ootama veelgi ebakindlamaid ja raskemaid aegu, mis võinuks tulevikus tähendada firma pankrotistumist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077