Autor: Eliisa Matsalu • 10. mai 2023

Eksministri Järvani tööstust abistavaid infotahvleid soovis vaid kolm ettevõtet

Endise ettevõtlusministri Kristjan Järvani tööstusettevõtete infotahvlite meedet kasutas vaid kolm ettevõtet. Uus ettevõtlusminister Tiit Riisalo pole veel jõudnud otsustada, kas meetmega tasuks edasi minna või mitte.
Nüüd saavad Chemi-Pharmi tootmishoonest mööduvad inimesed teada, et tegu on keemiatööstusega.
Foto: Andras Kralla

Äripäev kirjutas märtsis, kuidas Kristjan Järvan mõtles tööstusettevõtetele välja toetusmeetme, millega said soovijad endale riigi kulul taotleda infotahvleid. Eesmärk oli muuta Eesti tööstus nähtavamaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077