Autor: Riina Tamm • 24. aprill 2023

Energiatõhususest ettevõtetes: kuhu kulub energia ja kuidas seda säästa?

Viimasel aastal on energiahind olnud üks päevakajalisemaid teemasid ja seda mitte positiivses võtmes. Oma mõju avaldab ka muutunud julgeolekuolukord, mille tulemusena on energiahinnad kõikunud ning prognoos on, et see jätkub ka sel aastal ning muutunud on ka energiaallikate tarneahelad, kirjutab Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti energiatõhususe peaspetsialist Riina Tamm.
Kõige lihtsam ja tõenäoliselt ka kõige tasuvam on üle vaadata ettevõtte valgustuse lahendus ning seal kus veel ei ole rakendatud, investeerida LED-lampidesse.
Foto: Tööstusuudised.ee

See esitab väljakutseid nii eratarbijatele kui ka ettevõtetele. Eeltoodust tulenevalt on energiasäästul aina suurem roll kulude optimeerimisel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077