Autor: Toomas Kelt • 24. aprill 2023

Eesti kännufreesi tootja sihib metsandust

Maailmas ainulaadset kännufreesi tootev Pärnumaa masinatööstus Dipperfox purustas Tartus Maamessil poolsada kändu. „Klient tahab näha, kuidas masinad töötavad,“ selgitas Dipperfoxi müügi- ja turundusjuht Raavo Kullama.
Dipperfoxi frees Maamessil.
Foto: Toomas Kelt

„Messile tulles tuleb alati mõelda, kuidas oma toodet võimalikult efektselt esitleda. Varem panime messil oma kännufreesi niisama klaasi alla. Mittemidagiütlev väljapanek. Nüüd aga kogunevad inimesed vaatama, kuidas töö käib,“ selgitas Kullama tegevust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077