Autor: Tööstusuudised.ee • 14. aprill 2023

Põllumajandusmuuseum tutvustab nõukoguaegseid omavalmistatud imemasinaid

Leidlikkust ja isetegemist näitav Tartu 2024 projekt „Peedist pesumasin” avas Eesti põllumajandusmuuseumis näituse „Kui aeg on kasin, siis leiuta masin”, mis tutvustab nõukogudeaegseid maamajapidamises abimeheks olnud omavalmistatud traktoreid ja muid imevidinaid.
Isetehtud traktor.
Foto: Andrus Liivamäe

„Näituse idee sai alguse soovist taasavastada nõukogude aja kitsikuses sündinud isetegemise traditsiooni,” rääkis näituse projektijuht Paavo Kroon. „Näitus ärgitab ka küsima, kuidas saaksime olla ka vähemalt sama leidlikud tänapäeva üleküllusest tingitud väljakutsete lahendamisel,” jätkas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077