Autor: Tööstusuudised.ee • 6. aprill 2023

Enefit Poweri üks juhtidest peab sanktsioonide tõttu ametist lahkuma

Venemaa kodanikust Enefit Poweri juhatuse liige Pavel Onuchak lahkub tänasest ametist ja jätkab tööd madalamal positsioonil. Onuchak vastutab ettevõtte primaarenergia ehk kaevandamise ja logistika eest.
Põlevkivikaevandus.
Foto: Andras Kralla

Enefit Poweri juhatuse esimees Andres Vainola ütles pressiteates, et ettevõte lähtub oma tegevustes Euroopa Liidu liikmesriikides kehtivatest kokkulepetest ja nõuetest. "Euroopa Liidu kümnes Venemaa suhtes kehtestatud sanktsioonipakett sisaldab nõuet, millest tulenevalt ei ole Venemaa kodanikel ja elanikel lubatud kuuluda selliste Euroopa Liidus registreeritud ettevõtete juhatusse, millel on elutähtis taristu või mis osutavad elutähtsat teenust,“ ütles Vainola.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077