Autor: Tööstusuudised.ee • 4. aprill 2023

Eesti Maaülikoolis selgus parim 3D modelleerija

Eesti Maaülikoolis toimus esimest korda Fusion 360 modelleerimise ja tootedisaini võistlus, kus oma võimeid said proovile panna kõik seda tarkvara tundvad tehnikahuvilised.
Võistlusel osalesid nii gümnaasiumiõpilased kui tööstuses tegutsevad praktikud.
Foto: Eesti Maaülikool

Eesti Maaülikooli metsanduse ja inseneeria instituudi direktor Marek Metslaid ütles, et arendustöö masinaehituses ja tootmistehnikas ei ole ammu enam ilma selliste tarkvarade tundmiseta võimalik. „Kuigi AutoCADi tarkvaraga seotud ained lisandusid meie õppekavadesse juba 1991. aastal, uueneb CAD-tehnoloogia pidevalt ja valdkond muutub järjest digitaliseeritumaks. Need muutused ja trendid kajastuvad ka tänastes Maaülikooli inseneeria valdkonna õppekavades. Maaülikooli lõpetavate metsatööstuse, puidutöötlemise tehnoloogia, tootmistehnika ja tehnotroonika spetsialistide panus riigi majanduse arengusse on kahtlemata väga oluline, seega on meil rõõm koos tehnoloogiasektoriga nende erialade populaarsust uue võistluse abil suurendada,“ tõdes Metslaid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077