Autor: Tööstusuudised.ee • 22. november 2022

Eesti Inseneride Liit alustas oma inseneeriat tutvustava ürituste sarjaga

Esimene inseneeriat tutvustav infopäev toimus Saaremaa Gümnaasiumis. Ürituste eesmärgiks on tutvustada Eesti erinevates gümnaasiumites inseneeria laiahaardelisust, inseneri elukutset ja selle karjäärivõimalusi.
Ehitusvaldkonda ja ehitusinseneri karjäärivõimalusi tutvustas Merko Ehituse mudelprojekteerimise projektijuht ja endise Kuressaare Gümnaasiumi vilistlane Alan Väli,
Foto: Eesti Inseneride Liit

Igal infopäeval astuvad üles kohalikud insenerid ja ettevõtted, kes tutvustavad oma tööd ja edulugusid, ning tehnikaharidust andvate ülikoolide tudengid, kes viivad noortega läbi töötubasid ja tutvustavad tehnikaerialadel edasiõppimise võimalusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077