Autor: Annika Matson Kald • 31. märts 2023

Võru tööstur: Taani rongide uued istmed tulevad meilt

Äripäeva aprilli ajakiri uuris, kuidas arendatakse Eesti väiksemates maakondades ärikinnisvara, luuakse töökohti ning kui palju makstakse palka. Võrumaal näiteks tegutseb tööstusfirma, mis suudab edukalt konkureerida ka maailmas. Just on töös uued istmed Taani riigiraudtee rongidesse.
Võrus tegutseva tööstusfirma Estelaxe OÜ üks omanikest ja juht Kalev Piirimägi.
Foto: Andras Kralla

Ajakirja Äripäev uus number ilmub 6. aprilllil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077