Autor: Tööstusuudised.ee • 3. märts 2023

HKScani tegevjuhiks nimetati Juha Ruohola

HKScani juhatus nimetas korporatsiooni tegevjuhiks Juha Ruohola, kes on olnud HKScani ajutine tegevjuht alates läinud aasta septembri lõpust. Enne seda juhtis Ruohola HKScani Baltikumi ja Poola äriüksusi ning vastutas kontserni ekspordi ja impordi eest.
HKScani tegevjuht Juha Ruohola.
Foto: HKScan

HKScani direktorite nõukogu esimees Reijo Kiskola ütles, et Ruohola tunneb hästi toiduainetööstuse ahelat toorainest lõpptooteni. Ruohola juhtis ka muutusi kontsernis ning vedas HKScani poolt eest Baltimaade äride müügitehingu ettevalmistamist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077