Autor: Tööstusuudised.ee • 28. veebruar 2023

Ministeerium toetab ettevõtete energiavarustust 20 miljoni euroga

Majandus- ja taristuminister Riina Sikkut saatis kooskõlastusringile ettevõtete varustuskindluse toetuse tingimused, millega toetatakse Ukraina sõjaga kaasnenud energiakriisist mõjutatud ettevõtteid. Toetuse eelarve on 20 miljonit eurot ning toetatakse ettevõtete energiaallika vahetamist ning generaatorite ja salvestusseadmete ostmist.
Majandus- ja taristuminister Riina Sikkut.
Foto: Raul Mee

Majandus- ja taristuminister Riina Sikkuti sõnul on tööstusettevõtted sageli piirkonna suurimateks tööandjateks, mistõttu on nende ellujäämisele kaasa aitamine varustuskindluse tagamise kaudu riigile oluline.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077