Autor: Tööstusuudised.ee • 27. veebruar 2023

Häädemeeste kruusatehas saavutas plaanitud tootmismahu

Mullu augustis Häädemeestel taasavatud Leca kergkruusatehas on jõudnud plaanitud mahuni, jaanuaris toodeti ligi 40 000 kuupmeetrit. Aasta eesmärk on aga toota 400 000 kuupmeetrit kergkruusa.
Leca Eesti kergkruusatehase juht Tormis Vilberg.

Leca Eesti kergkruusatehase juht Tormis Vilberg ütleb ettevõtte pressiteates, et tootmist 2022. aasta augustis alustades teadis kogu meeskond, mida teha, kuid praktilisi kruusatootmise kogemusi oli veel vähe.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077