Autor: Tööstusuudised.ee • 8. veebruar 2023

Icosagen saab Euroopa Investeerimispangalt 18 miljonit

Eesti biotehnoloogia- ja farmaatsiaettevõte Icosagen sõlmis Euroopa Investeerimispangaga lepingu, mille järgi tõtatakse 18 miljoni euroga ettevõtte ravimitehase rajamist ning tugevdatakse teadus- ja arendustehnoloogia platvorme. Rahastus on tagatud Euroopa Komisjoni programmiga „InvestEU“.
Icosageni uue tehase ehitust alustati eelmis eaasta sügisel.
Foto: Kaily Poola

Rahastus võimaldab ettevõttel tugevdada oma tegevust ravimite uurimise, arendamise ja tootmise alal. Saadav 18 miljonit on osa 40 miljonist eurost, mille Icosagen investeerib oma uurimis- ja arendusvõimekuse suurendamisse ja uude tootmisrajatisse, kus valmistatakse kliiniliste uuringute jaoks uuenduslikke ravimeid. Lepingu eesmärk on oluliselt tugevdada Eesti bioravimite arenduse valdkonda, teatab Euroopa Komisjon.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077