Autor: Tööstusuudised.ee • 8. veebruar 2023

Icosagen saab Euroopa Investeerimispangalt 18 miljonit

Eesti biotehnoloogia- ja farmaatsiaettevõte Icosagen sõlmis Euroopa Investeerimispangaga lepingu, mille järgi tõtatakse 18 miljoni euroga ettevõtte ravimitehase rajamist ning tugevdatakse teadus- ja arendustehnoloogia platvorme. Rahastus on tagatud Euroopa Komisjoni programmiga „InvestEU“.
Icosageni uue tehase ehitust alustati eelmis eaasta sügisel.
Foto: Kaily Poola

Rahastus võimaldab ettevõttel tugevdada oma tegevust ravimite uurimise, arendamise ja tootmise alal. Saadav 18 miljonit on osa 40 miljonist eurost, mille Icosagen investeerib oma uurimis- ja arendusvõimekuse suurendamisse ja uude tootmisrajatisse, kus valmistatakse kliiniliste uuringute jaoks uuenduslikke ravimeid. Lepingu eesmärk on oluliselt tugevdada Eesti bioravimite arenduse valdkonda, teatab Euroopa Komisjon.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077