Autor: Kristjan Kurg • 7. veebruar 2023

Saeveski sulgenud JELD-WEN värbab uusi töötajaid

Jaanuari alguses selgus, et puituste ja -lengide tehas JELD-WEN Eesti sulgeb saeveski ja osa inimesi jääb tööta. Tehase juhi Erkki Ehandi sõnul on aga uus värbamislaine juba alanud ja aasta jooksul tuleb täita 50 uut töökohta.
Puituste ja -lengide tehas JELD-WEN sulges hiljuti saeveski, kuid plaanib hakata keerulisemaid tooteid tegema.
Foto: JELD-WEN

“Põhjus on väga lihtne. Tuleb äri muuta selliseks, kus on suurem kasumlikkus, et olla globaalselt konkurentsivõimeline,” selgitas Ehand JELD-WENi vangerduste tasuta.

Saeveski sulgemine oli Ehandi sõnul üks osa ettevõtte tegevussuuna uuendamisest, millega asendatakse madalama lisandväärtusega tootmine kõrgemaga. Seejuures tahab ta masstoodete kõrval hakata klientidele rohkem pakkuma ka keerulisemaid ja paindlikumaid lahendusi. See tähendab, et tuleb värvata hulk uusi oskustöölisi.

Pikemalt loe JELD-WENi plaanidest Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077