Autor: Tööstusuudised.ee • 1. veebruar 2023

SCHWENK ostis Betoonimeistri enamusosaluse

Eesti kaubabetoonitootja AS Betoonimeister aktsionärid ja Saksamaa ehitusmaterjalide kontsern SCHWENK allkirjastasid lepingu, millega viimane omandas Betoonimeistris 65,7% osaluse. Tehingu hinda osapooled ei avalikusta.
Betoonimeistri juht Kalle Suitslepp.
Foto: Kristian Kruuser

Betoonimeistri juht Kalle Suitslepp ütles, et uus enamusaktsionär on pikaajalise kogemusega Saksamaa tsemendi ja betoonitootja, kelle lisandumine toob ettevõttesse juurde oskusteavet. “Sellest võidavad eelkõige meie kliendid,” kinnitas Suitslepp lisades, et töötajatele omanikuvahetus mingeid muutusi ei too. “Igapäevatöö ja juhtimine ei muutu, kõik senised lepingud jäävad kehtima. Betoonimeistri praegune tehing ei ole seotud ehitusturu langusega, vaid senise suuraktsionäri otsusega väljuda betooniärist ja keskenduda teistele valdkondadele.” Ostu-müügi hinda tehingu osalised Suitslepa sõnul ei avalda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077