Autor: Tööstusuudised.ee • 28. jaanuar 2022

Pärnu külje all valmis enam kui miljon eurot maksma läinud betoonitehas

Pärnu külje all Sauga tehnopargis alustas tööd uus betoonitehas, mis on suurim investeering Eesti betooni tootmisesse viimase kümne aasta jooksul. Betoonitehnika tippklassi kuuluv mobiilne tehas läks maksma enam kui miljon eurot.
Uus betoonitehas Saugal.
Foto: Betoonimeister

Eesti suurima betoonisegude tootja AS Betoonimeister juhi Kalle Suitslepa sõnul areneb ehitusturg kõikjal Eestis kiiresti ning mastaapsete taristuobjektide ehitamine kasvatab hoogsalt kaubabetooni vajadust. “Näeme, et suured investeeringud on liikumas ka Tallinnast välja. Nii Rail Baltica ehitus kui ka kavandatavad tuulepargid tõstavad betoonisegude vajaduse ainuüksi Pärnumaal lähiaastatel mitmekordseks,” selgitas Suitslepp investeeringu otsuse tagamaid ettevõtte pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077