Autor: Tööstusuudised.ee • 1. veebruar 2023

Incap Kuressaare tehast jääb juhtima Margus Jakobson

Kuressaares tegutseva Incap Estonia elektroonikatootmistehase ajutisest juhist Margus Jakobsonist sai täna nõukogu heakskiidul ettevõtte alaline juht.
Incapi Kuressaare tehase juht Margus Jakobson
Foto: Incap

Täna Incapi rahvusvahelise grupi nõukogu poolt alalisse ametisse kinnitatud Jakobson on töötanud Incapis alates 2016. aastast ning osalenud protsesside arendamises, ettevõtte strateegia loomises ja aidanud viia tehase kvaliteedistandardid kõrgemale tasemele, et pakkuda parimat teenust ka keeruliste vajadustega klientidele. Alates 2022. aasta novembrist täitis Jakobson tehase juhi ametikohustusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077