Autor: Tööstusuudised.ee • 1. veebruar 2023

Eesti tööstusettevõte pürib Euroopa juhtivaks hoonete klaasilahenduste pakkujaks

Eestis loodud klaasitööstusgrupil Glassense on energiatõhusate hoonete ehitamisel ja Euroopa rohepöördes märkimisväärne roll.
Glassense’i tootmine Kolu tehases
Foto: Glassense

Konkurentsiamet kiitis eelmisel aastal heaks AS Klaasimeistri ja OÜ Polar Glassi ühinemise, millega tekkis uus kohalik klaasitööstusgrupp, mis jätkab rahvusvahelistel turgudel laienemist nüüd Glassense AS nime all. Gruppi kuulub kokku üle 400 töötaja ja neli tehast – kolm Eestis ja üks Lätis. Grupi konsolideeritud aastakäive ulatub 60 miljoni euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077