Autor: Tööstusuudised.ee • 27. jaanuar 2023

Norra-Eesti Kaubanduskoda tunnustas Norraga seotud ettevõtteid

Norra-Eesti Kaubanduskoda tunnustas Norra-Eesti äriauhindade galal Norraga koostööd tegevaid ettevõtteid. “Aasta ettevõtte” kategoorias osutus võitjaks Orkla Eesti. Teise koha pälvis Nordic Houses KT ja kolmanda koha Citybox Tallinn.
Norra-Eesti Kaubanduskoda tunnustas Norraga seotud parimaid ettevõtteid.
Foto: Johanna Niido

Eelmise aasta ”Excellence in Growth” kategooria võitja, valgustitootja Glamox juhataja ja konkursi žüriiliige Virve Jõgeva ütles, et Orkla jätkusuutlikkuse kontseptsioon on strateegiline ja hõlmab kõiki ettevõtte protsesse alustades toorainest, läbi säästva tootmise kuni toote ja tarbija mõjutamiseni. Orkla tegevus ei piirdu ainult äritegevusega vaid avaldab positiivset mõju ka ühiskonnale.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077