Autor: Tööstusuudised.ee • 17. jaanuar 2023

Eesti Gaasi talvevaru jõudis Klaipedasse

Eesti Gaasi tellimusel toimetas Equinori gaasitanker Isabella täna Leedu Klaipeda sadamasse selle aasta esimese laevatäie Ameerika Ühendriikide päritolu veeldatud maagaasi (LNG). Järgmine laev tuuakse Klaipedasse märtsis.
Tanker Isabella tõi Klaipedasse talvise gaasivaru.
Foto: Eesti Gaas

„Eesti Gaas valmistus küttehooajaks varakult ja kindlustas klientidele vajaliku gaasivaru. Käesolev tarne aitab meid läbi talvekuude, gaasi jagub kõigile ja ka hind on langenud, kuna talv on seni olnud Euroopas tavatult soe,“ märkis juhatuse esimees Margus Kaasik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077