Autor: Toomas Kelt • 4. jaanuar 2023

Läti tööstustoodang langeb ka sel aastal

Tänavune aasta tuleb tööstussektori jaoks raske ning esimesel poolaastal tootmismahud tõenäoliselt langevad, prognoosisid Läti pangaanalüütikud. Eriti suuri raskusi on mööbli- ja puidutööstustel, kirjutab Dienas Bizness.
Sarnaselt Lätile on ka Eesti puidusektor raskustes.
Foto: Toomas Kelt

Swedpanga Läti peaökonomist Agnes Buceniece hinnangul toimus läinud aasta kokkuvõttes Lätis kerge tööstustoodangu kasv – 11. kuuga 3,2% - kuid erinevates tööstusharudes olid tulemused erinevad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077