Autorid: Sigrid Sõrmus, Kristjan Kurg • 6. jaanuar 2023

Veljo Ipits: oleme leppinud, et toidutööstus on väikese marginaaliga tööstusharu

“Kui toidutööstuses natukegi mõistusega majandada, ei ole kunagi sellist olukorda, et kindlasti lähed pankrotti. Me oleme suhteliselt väikese marginaaliga tööstusharu, ja me oleme sellega leppinud,” rääkis Salvesti omanik ja nõukogu esimees Veljo Ipits Äripäeva raadiosaates “Kuum tool”.
Veljo Ipits.
Foto: Maria Kilk

Veljo Ipits ei usu prognoose, et näeme järgmisel aastal vaid väikest majanduslangust, millele järgneb kohe tõus. “Ei usu sellepärast et, päris nii kergelt see ei käi. See eeldab teatud mitmesuguste positiivsete eelsündmuste toimumist, mis on nendesse prognoosidesse sisse kirjutatud. Kas nad toimivad, ei toimu, seda on väga raske prognoosida,” rääkis Ipits.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077