“Kui toidutööstuses natukegi mõistusega majandada, ei ole kunagi sellist olukorda, et kindlasti lähed pankrotti. Me oleme suhteliselt väikese marginaaliga tööstusharu, ja me oleme sellega leppinud,” rääkis Salvesti omanik ja nõukogu esimees Veljo Ipits Äripäeva raadiosaates “Kuum tool”.

- Veljo Ipits.
- Foto: Maria Kilk
Veljo Ipits ei usu prognoose, et näeme järgmisel aastal vaid väikest majanduslangust, millele järgneb kohe tõus. “Ei usu sellepärast et, päris nii kergelt see ei käi. See eeldab teatud mitmesuguste positiivsete eelsündmuste toimumist, mis on nendesse prognoosidesse sisse kirjutatud. Kas nad toimivad, ei toimu, seda on väga raske prognoosida,” rääkis Ipits.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Praegu tuleb endale aru anda, et elu ei lähe alati ainult paremaks, vaid tuleb ette ka tagasilööke ja meie elatustase võib ajutiselt langeda, kirjutab Salvesti omanik Veljo Ipits vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Toiduainetööstuse majandusnäitajate kasvukiirus jäi 2021. aastal töötleva tööstuse keskmisele alla ning toiduainetööstuse ettevõttete kasumlikkus vähenes, teatas täna toimuval Toiduainetööstuse Aastakonverentsil Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits.
Majanduses valitsev ebakindlus sunnib paljusid ettevõtteid investeerimisplaane edasi lükkama, kuid sageli toovad just keerulistel aegadel tehtud nutikad otsused edu hetkel, kui turg taas kasvama asub. Õige hetke tabamiseks tuleb firma tegemistesse sügavam pilk heita, plaanid selgelt paika sättida ning õigel ajal õiged sammud astuda. Kuidas see täpsemalt käib ja kes ütleb, millal on just sinu äri jaoks see kõige õigem aeg?