Autor: Veljo Ipits • 27. mai 2022

Veljo Ipits: ma ei välista majanduslanguse tulekut

Praegu tuleb endale aru anda, et elu ei lähe alati ainult paremaks, vaid tuleb ette ka tagasilööke ja meie elatustase võib ajutiselt langeda, kirjutab Salvesti omanik Veljo Ipits vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Toidutootja Salvest omanik Veljo Ipits.
Foto: Jassu Hertsmann

Tõenäosus, et sõda Ukrainas jääb venima vähemalt selle aasta lõpuni, suureneb iga päevaga. See omakorda jätab üles palju küsimusi. Kas sanktsioonide pakett Venemaa suunal jätkab paisumist? Kas Euroopa suudab end lahti siduda Vene gaasist ja naftast? Mida teevad selle taustal energia hinnad? Kuidas kasutavad olukorda ära riigid väljaspool Euroopat?

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077