Autor: Tööstusuudised.ee • 14. detsember 2022

Käibe TOP 25: masinatööstuste suurima käibega on Hekotek

Äripäeva Infopanga masina- ja metallitööstuse kvartaliraporti kohaselt oli kolmandas kvartalis suurim käive Hekotekil. Masinatööstuste nelja kvartali koondkäive oli üle poole miljardi euro ja see kasvas aasta varasemaga võrreldes 28% võrra.
Hekoteki suuromanik Heiki Einpaul.
Foto: Andras Kralla

Konkurentsiraporti järgi on kolmanda kvartali käibe TOPi esimene puidutöötlemisseadmete projekteerimise, valmistamise ja paigaldamisega tegelev Hekotek. Nende viimase kvartali käive oli 23,4 miljonit eurot ja see kasvas aasta varasemaga võrreldes 12,9 miljoni euro võrra. Ettevõte on esimene ka nelja viimase kvartali käibe arvestuses, nelja kvartali käive oli 60,8 miljonit eurot ja see kasvas aastaga 31,2 miljonit eurot võrra. 114 töötajaga ettevõtte kolmanda kvartali keskmine töötasu oli 3060 eurot.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077