Autor: Tööstusuudised.ee • 15. detsember 2022

Dividendide TOP: tööstuses tõid tulu keemia ja toiduained

Äripäeva dividendide TOP reastab ettevõtjaid läinud aastal teenitud dividendide järgi. Eraldi tõime välja tööstusega seotud isikud.
NG Investeeringute üks omanikke Andres Järving tenis eelmisel aastal kopsaka dividenditulu.
Foto: Arno Mikkor

Dividendide TOP sisaldab 52 isikut, kelle üheks tegevusalaks on tööstus ja tootmine. Esikohale tööstussektoris tõusis üldarvestuses 7. kohale jõudnud sel aastal meie seast lahkunud endine VKG suurosanik Priit Piilmann.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077