Autor: Tööstusuudised.ee • 8. detsember 2022

FinEst-Hall Factory sai uue juhi

PVC hallide tootja ja paigaldaja FinEst-Halli uueks juhiks sai Andre Koit. Senisest juhist Jaanus Laanest sai aktiivne müügijuht ning ta hakkab tegelema vabade tootmisvõimsuste müügiga. Ettevõte ujub vastuvoolu ja investeeris uude tehasesse ja seadmetesse 5,5 miljonit eurot.
Andre Koit asus juhtima PVC-hallide tootjat ja paigaldajat FinEst-Halli.
Foto: Aivar Kullamaa

Andre Koit ütleb enda tööle asumist kommenteerides, et FinEst-Hall Factorys on esindatud kõik tootmisprotsessi elemendid ning uued ideed, seadmed ja digitaliseerimine on just see, mida üks insener vajab. „Olles varasemalt juhtimise ja tehnoloogiliste protsessidega tihedalt kokku puutunud, tunnen rõõmu sellisest väljakutsest,“ räägib Andre Koit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077