Autor: Tööstusuudised.ee • 7. detsember 2022

Tehnikaülikooli kaheksa professuuri said rahvusvaheliselt kõrge hinnangu

Eesti ainsa tehnikaülikooli kaheksa tehnikaprofessuuri said rahvusvaheliselt kõrge hinnangu, mis seab neile ühtlasi vastutusrikka kohustuse – teenida kogu ühiskonda, mh tagada ka eestikeelne õppe- ja teadustöö.
Professor Jaan Kers puidulaboris.
Foto: Toomas Kelt

Eesti Teadusagentuuri äsja avalikustatud rahvusvahelisest hindamisraportist selgub, et sihtevalveerimise läbisid järgmised tehnikaprofessuurid:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077