Autor: Tööstusuudised.ee • 6. detsember 2022

Kirjanen lahkub Graanul Investi juhatusest

Möödunud aastal puidukontserni Graanul Invest USA fondile müünud Raul Kirjanen lahkub ettevõtte juhatusest ning jätkab nõukogu liikmena.
Raul Kirjanen.
Foto: Sander Ilvest, Eesti Meedia/Scanpix

Graanul Invest grupp teatas, et ettevõtte uus tegevjuht ja juhatuse esimees on Nicholas Dottino, kes varem on juhtinud rahvusvahelisi ettevõtteid Põhja-Ameerikas, Aasias ja Euroopas paberi, tselluloosi, pakendite ning müügi valdkonnas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077